Безпечні літні канікули 👮🚦


4 серпня на подвір'ї бібліотеки відбувся 4-й етап проекту «Кids police city», що проходив спільно з представниками поліції. Під час заходу підводились підсумки загальноміського конкурсу малюнку «Безпечні літні канікули» та проводився ігровий турнір «Суперзнавець правил дорожнього руху». Уже традиційно зібрались гості, діти - активні користувачі Вінницької міської централізованої бібліотечної системи з різних куточків рідного міста та учасники конкурсу малюнку. 

Почесним гостем заходу стала координатор інноваційного фонду з питань взаємодії поліції з громадськістю Катерина Каймашнікова, яка активно долучилась до всіх конкурсів та розваг та гармонійно вписалась у "дитячі витівки". А ще приємно було бачити на заході директора ВМ ЦБС Ірину Олексіївну Івасюк, яка разом з дітьми грала в ігри, допомагала малюкам відповідати на запитання ведучих стосовно правил дорожнього руху та разом з дітворою хвилювалась та раділа їх успіхам та перемогам.

Цікавими та креативними були ведучі - куратори проекту, провідні спеціалісти ЦМБ ім. І. Бевза Тетяна Верещак та Тетяна Ковтун. Всі разом сміялися та веселилися. Відкриття ігрового турніру «Суперзнавець правил дорожнього руху» розпочалось з вітального слова та невеликої концертної програми. Розпочав свято Вячеслав Юкиш віршем "Україна рідний край". Ліза Подолян потішила очі присутніх імпровізованим танком. Завершальною кульмінацією концертної програми став вірш від Ростислава Юкиша про світлофор.

Потім розпочались конкурси - дві команди "Світлофорчики" та "Пішоходики" змагались між собою . І як завжди, перемогу отримала дружба! По закінченні інтерактивних заходів відбувся конкурс дитячого малюнку «Безпечні літні канікули». Переможців нагородили цінними подарунками і, звичайно, морозивом від спонсора "Ласунка", що уже стало доброю традицією на таких заходах. На святі були представники поліції на спеціальній автомашині, а ще родзинкою дійства була поява на автотреці припаркованих дитячих авто та спортивних машинок, що викликало бурю емоцій у маленьких відвідувачів «Кids police city».

Батьки були щиро вдячні бібліотекарям - організаторам та спонсорам проекту за подароване дітям свято. Діти вже очікують наступного етапу проекту. "Зелений вогник" продовжується...

Людмила Любацька


























Коментарі