Країна казкових пригод


Новорічні свята...Вони найдивовижніші серед інших знаменних дат року.Кожен чекає дива і воно таки стається! 29 грудня для маленьких користувачів бібліотеки та їх батьків бібліотекарі Алла Павловська та Світлана Мандренко провели новорічне дійство "Країна казкових пригод". Діти підготувались до свята: розповідали віршики для Діда Мороза і Снігуроньки, зимові чистомовки , танцювали веселі новорічні таночки, самостійно готували декорації для гри "Знайди ключик". Під різними стільцями в залі у дітей закріплені були 5 ключиків.

Діти, які їх знайшли, виходили на середину зали. І нарешті відчиняли скриньки:
  • Диво 1-е: новорічний сніг у залі.
  • Диво 2-е: новорічний феєрверк.
  • Диво 3-е : пісня подарунок «Прошу в неба» сл. Віталія Човника, Ірини Федишин від талановитої учениці 3-А класу ЗОШ №30, вихованки МПМ «Зоря» Ткачук Валерії.
  • Диво 4-е:сувенір бібліотеці - «Свинка» - символ 2019 року.
  • Диво 5-е: безліч повітряних кульок для гостей свята.
Всі учасники свята були дуже задоволені святковими розвагами, різноманітними конкурсами і цікавими вікторинами. Активну участь у святі брали не тільки діти, але їхні батьки, бабусі, дідусі. Колектив бібліотеки філії №14 щиро вдячний квартальному комітету Хутора Шевченка за співпрацю, депутатам Вінницької міської ради за солодкі подарунки малюкам.








Коментарі