Ці незвичайні та кумедні тварини 📗📖


Усі різні, усі рівні. Про це знають, здавалося б, і діти, і дорослі. Знають, але чомусь дуже часто забувають. Так само забувають і те, що, крім людей, на планеті повно інших повноправних мешканців, які часто-густо страждають і потерпають через нашу необережність, необізнаність і байдужість. Аби бодай трішечки відновити справедливість, ми підготували для вас огляд найцікавіших дитячих книжок, здатних не просто відчинити двері до таємничого й дивовижного світу природи та розповісти про тварин , але й переконати у тому, що усі вони – великі та маленькі, повзкі та слизькі, волохаті та хвостаті, вухаті та зубаті – заслуговують на нашу любов та повагу, а деякі з них буквально потребують допомоги.


Для вас підібрано енциклопедії та довідники про життя братів наших меньших.Книги цікаві та змістовні.А ще чудово ілюстровані.


До вашої уваги цікава підбірка художніх книг, де головними героями є тварини - собачки,котики,корівки, лисички і білочки. Сюжети книг захоплюючі. Від прочитаного отримаєте масу задоволення та багато нового!


В останньому розділі підібрані книжечки для наших найменших читачів. Це віршики та казочки,а ще оповідання про тваринок.


Всіх бажаючих познайомитися з книгами цієї тематики пропонуємо замовляти їх по телефону або електронній почті бібліотеки!
55-32-14
0678627051
library.14.vmbs@gmail.com

Гортаючи ці вишукані книжечки, не важко запам’ятати, що різними та водночас рівними на цій планеті є геть усі, навіть комашки.

Коментарі