Ці книги прочитала сім'я Сітніцьких


15 травня - міжнародний День сім'ї. З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона – джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, то, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина. Благополуччя родини – ось мірило розвитку і прогресу країни.

Читання книг є гарною традиціє в сім'ї Сітніцьких. Мама Ірина, батько Олександр, донька Юлія і навіть маленький синочок Ромчик є частими гостями нашої бібліотеки. Читання книг є улюбленим заняттям для членів цієї родини.Цікаві змістовні твори сприяють як самоосвіті, так і навчальному процесу. Ми навіть виставку підготували з прочитаних книг Сітніцьких.
Хочеться щиро подякувати цим людям за активну участь в житті нашої бібліотеки.!





Особливо активною є Юля. Вона і в школі добре навчається, і заходів наших не пропускає. Та ще й няньчиться з молодшим братиком!





З виставкою прочитаних цією сім'єю книг вже ознайомилось багато наших читачів. Деякі з них теж захотіли записати до бібліотеки членів своєї родини! Адже сімейне читання зміцнює стосунки в родині та сприяє розвитку спільних інтересів. Ми щиро вітаємо родину Сітніцьтких і всіх наших читачів з Днем сім'ї! Читайте і будете успішними!!!

Коментарі