Хуторяни - люди творчі


Перше червня - Міжнародний день захисту дітей, який у поточному році став справжнім великим святом для школярів та їх батьків віддаленого мікрорайону м. Вінниці. Єдиний заклад культури, який існує на Хуторі Шевченка – це бібліотека - філія № 14, яка налагодила тісну співпрацю з Державним навчальним закладом «Центр професійно-технічної освіти торгівлі та харчових технологій» (ДНЗ «ЦПТО ТХТ»).


Спільно з культорганізатором закладу – Канівським Дмитром Володимировичем керівник бібліотеки - Мандренко Світлана Станіславівна - брала участь в різноманітних творчих проектах, святах, загальноміських конкурсах та ін. Ініціатором проведення нового Свята мікрорайону «Творчі хуторяни» став Дмитро Володимирович. Його активно підтримали, надали практичну допомогу як керівництво ДНЗ «ЦПТО ТХТ», так і квартальний комітет Хутора Шевченка. Мандренко С. С. як керівник філії №14, підготувала юних артистів із числа постійних відвідувачів бібліотеки. Депутати Вінницької міської ради 7 – го скликання: Тихонюк Тетяна Миколаївна - секретар постійної комісії міської ради з питань законності, депутатської діяльності і етики та Давиденко Ганна Віталіївна - член постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту стали спонсорами проекту.

Дитячий розважально - мистецький проект «Творчі хуторяни» показав різноманітні творчі здібності дітей та підлітків віддаленого мікрорайону м. Вінниці, довів, що прагнення дорослих створити нашим дітям достойні умови для їхнього творчого розвитку, є необхідним та завжди потрібним.

«Пісня веселкова» - виконують  Войчук Іванна, Охріменко Карина. Антоненко Каріна, Гончарук Володимир, їм підтанцьовують веселі клоуни. 

Директор ДНЗ «ЦПТО ТХТ» - Дяків Валерій Васильович та депутати - Тихонюк Тетяна Миколаївна і Давиденко Ганна Віталіївна

«Вірш про дорослих» виконує Бершадський Андрій

«Попурі бальних танців» : Подолян Єлизавета 

Гуморески виконує Марковський Дмитро

«Пісня про павука»: виконує Гончарук Володимир 

Вправи з акробатики демонструє Дячук Софія

Східний танок виконує Ільчук Вікторія

Акробатичні вправи від Гаврилюк Вікторії. 

Ігри, конкурси, розваги... 





Депутати Вінницької міської ради Тихонюк Т. М. та Давиденко Г. В. стали спонсорами      проекту і нагородили учасників цінними подарунками. 
  





Солодкі дарунки від ДНЗ «ЦПТО ТХТ». 

Фото на згадку 

Хто танцює та співає – той багато і читає. 

Коментарі