"Чарівні панянки" знову зустрілися

Сьогодні в рамках клубу  "Чарівні панянки" відбулася особлива зустріч. Особлива тому, що зустрілися ми в занадто складний для всіх нас час. А ще тому, що напередодні великого свята - Дня Незалежності нашої держави! А ще тому, що до нас завітали чарівні гості, чарівні панянки! 
Це бард, письменниця, поетеса, виконавиця пісень під гітару - Вероніка Остапчук.
Та мила, ніжна, чарівна співачка, бард, журналіст - Тетяна Скомаровська.



Ми з нетерпінням чекали цієї зустрічі! Тому на очах наших були сльози радості. Неймовірна буря емоцій. Адже  - це талановиті і чудові співачки! Слухали та підспівували всі!



Для нас  було підготовлено концертну програму авторської пісні " Передзвін".
Тут звучали пісні на вірші сучасних поетів та поетів-класиків, а також авторські твори.
Нас зачарувала мелодійність та ліричність пісень та романсів Тетяни Скомаровської. Кожна присутня жінка на мить уявила себе героїнею її пісень.
Гарного веселого настрою додали пісні Вероніки Остапчук. Її гумор сподобався нам усім. Панувала атмосфера взаєморозуміння глядачів та виконавців. Душевність та спокій. Гармонія!
Це так важливо для кожної людини в складний час війни.


Для наших чарівних гостей ми підготували подяки та квіти.



І, як завжди, ми продовжили нашу зустріч за чаюванням. Це було гарне спілкування. Говорили на різні теми, які хвилюють людей сьогодні. Всім хотілось, хоч чимось допомогти нашим захисникам. Адже,  майже в кожного з нас хтось рідний та близький на фронті. Розходитись не хотілося... Домовились зустрітися ще...




























 

Коментарі