І на Хуторі - «Бібліокараван».


Не залишаються без уваги діти Хутора Шевченка і в літній період. На базі бібліотеки – філії започатковано новий для хуторян проект "Бібліокараван". Основна ідея цього проекту – методична та практична допомога спеціалістів базових бібліотек міста у проведенні виїзних майстер-класів з виготовлення поробок власними руками.

На початку липня бібліотекар ЦМБ ім. І. Бевза Мазур Тетяна відвідала філію № 14 і навчила місцевих дітей – активних користувачів бібліотеки виготовляти подарункові шкатулочки у вигляді шматочків торта. Створена своїми руками упаковка неодмінно порадує друзів та близьких. Діти з нетерпінням чекають друге заняття, яке відбудеться незабаром, а керівник хуторської бібліотеки Манденко С.С. щиро вдячна за надану допомогу у цій роботі. 

22 липня на Хуторі відбулась чергова зупинка "Бібліокаравану". Мандренко Світлана Станіславівна та маленькі читачі бібліотеки з нетерпінням очікували на візит майстринь з центральної бібліотеки. В цей день бібліотекарі відділу обслуговування ЦМБ ім. І.Бевза - Мазур Тетяна та Калюжна Тетяна - вчили дітей виготовляти листівку «Дзвіночки» технікою торцювання. Діти з задоволенням створювали оригінальні листівки, що в майбутньому стануть чудовим подарунком для рідних та друзів. Хлопчики та дівчатка Хутору Шевченка із задоволенням приходять до своєї бібліотеки, де можна не тільки почитати книгу, перегорнути цікавий журнал, випробувати безкоштовний Wi-Fi, але й навчитись виготовляти різноманітні вироби власними руками. 





Коментарі