Новорічні свята на Хуторі Шевченка



Добрий та плідний зв'язок бібліотека – філія №14 налагодила з Державний навчальним закладом «Центр професійно-технічної освіти торгівлі та харчових технологій», який розташований в мікрорайоні Хутора Шевченка. 25 грудня поточного року об 11.00 у просторому теплому холі ДНЗ спільними зусиллями всіх організаторів був проведений дитячий новорічний ранок.


Активні користувачі бібліотеки – учасники театрального гуртка, яким керує Каневський Дмитро Володимирович, представили на огляд присутнім виставу «Зимові пригоди». З радістю хочеться висловити вдячність читачам філії, які є активними відвідувачами театрального гуртка:

  • Гончаруку Володимиру, учню 7 класу ЗОШ №32;
  • Вовчуку Роману, учню 3 класу ЗОШ №32;
  • Бершадському Андрію, учню 4 класу ЗОШ №30;
  • Березовському Станіславу, учню 1 класу ЗОШ №30;
  • Медовещук Валерії, учениці 5 класу ЗОШ №30;
  • Мовчан Катерині, учениці 8 класу ЗОШ №30. 
В організації свята значну допомогу надали і батьки - Гончарук Ганна Василівна та Бершадська Людмила. Наприкінці новорічного ранку було влаштовано солодкий стіл для всіх дітей.


На святі були влаштовані різноманітні конкурси, ігри,розваги. Кожна дитина отримала солодкий подарунок від Діда Мороза. 






На виставу були запрошені родичі малих артистів: матусі, батьки, бабусі та дідусі, а також чисельні знайомі: однокласники, друзі, колеги. З великим задоволенням присутні переглянули виставу, впізнавали в її героях своїх діточок. Після закінчення свята всі мали слушну нагоду сфотографуватись з Дідом Морозом біля новорічної ялинки. 



Коментарі