Мрії нарешті здійснились!


Сьогодні після завершення капітального ремонту бібліотека знову гостинно відчинила свої двері для читачів. На ремонт було виділено з міського бюджету 1 млн. 997 тис. грн. До бібліотеки проведено водопостачання та водовідведення, здійснено ремонт покрівлі та підлоги, замінено вікна, утеплено стіни та стелю, облаштовано прилеглу територію.

На урочистості з нагоди відкриття до бібліотеки завітали представники міської влади, департаменту культури, депутати, колеги, партнери по соціокультурній діяльності, читачі, вдячні мешканці мікрорайону. Оновлене приміщення та весь майданчик перед бібліотекою були святково прикрашені, у залах - книжкові експозиції, на стелажах - вислови про книгу та читання відомих людей світу. 

Відкрила урочистості господиня цього єдиного загальнодоступного культурного закладу мікрорайону - бібліотекар  С. С. Мандренко. Від імені усіх мешканців Хутора Шевченка Світлана Станіславівна щиро подякувала міську владу, керівництво ВМ ЦБС та будівельників за такий щедрий подарунок для жителів віддаленого мікрорайону міста.

Директор бібліотечної системи І. О. Івасюк також висловила слова вдячності керівництву міста, колегам, бібліотечному активу мікрорайону - всі вони доклали чимало зусиль для оформлення залів оновленої бібліотеки.

Голова квартального комітету А. І. Філіповська висловила слова вдячності будівельникам ТОВ "Іноваційні технології" та його директору Русавському, за вчасно та якісно виконану роботу.

Від імені бібліотекарів ВМ ЦБС гостей вітали голова БФ "Відкрита книга" С. Б. Поплавська та завідувач бібліотеки-філії № 1 О. М. Вергун. На святі із музичними номерами виступили читачі бібліотеки.




До слова був запрошений директор департаменту культури вінницької міської ради Філанчук Максим Валерійович.



Виступає В. Б. Кривицький, голова постійної комісії міської ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку.





Коментарі