Провісник волі


У першому місяці весни в бібліотеках України традиційно широко відзначаються Шевченківські дні. 18 березня в бібліотеці відбулось літературно-мистецьке свято "Провісник волі", присвячене життю і творчості Т. Г. Шевченка. В урочисто прибраній залі всі присутні ознайомились з книжково-ілюстрованою експозицією "Шевченкові слова добра й любові, як слово батьківське в душі ми збережем".
За сценарієм, створеним керівником бібліотеки спільно з читацьким активом, учасники дійства - діти та підлітки, співали пісні на слова великого поета, підготовили театралізовану інсценівку "Кобзар". Бібліотекар провела вікторину "Чи читаєте ви твори Т. Шевченка". На свято були запрошені читачі, їх батьки, рідні та друзі, що надало святу затишного, родинного характеру. Підкреслили сімейність у проведенні масового заходу і співорганізатори - квартальний комітет Хутір Шевченка, які висловили свою вдячність за якість та ефективність соціокультурної діяльності цього єдиного у мікрорайоні закладу культури. 

Завдяки тісній співпраці бібліотеки, квартального комітету та батьків всі учасники та гості були запрошені за солодкий стіл і з великим задоволенням скуштували різноманітні смаколики. Присутні щиро завдячують маленьким акторам: Бершадському Андрію, Матвійчук Іванці, Цимбалюк Валентині, Марковському Дмитру, Гончарук Володимиру, Вовчук Роману, Березовському Станіславу, Мовчан Катерині та Дмитру.














Коментарі