"Зелений вогник" продовжує світити 👮🚦


25 липня на подвір'ї бібліотеки вирувала атмосфера піднесеного настрою та кольорових емоцій, адже знову відбулось продовження запланованого проекту "Kids police city". Діти з нетерпінням чекали початку заходу і продовження проекту. Сьогодні захід проводили бібліотекарі центральної міської бібліотеки Тетяна Мазур і Тетяна Калюжна. Захід, як завжди, був насичений конкурсами, іграми і розвагами. Діти розділились на дві команди: "Поліцейські" та "Пішоходи". Упродовж чисельних конкурсних завдань перемогу здобув гурт "Поліцейські". Для дітей було презентовано літературу про правила дорожнього руху.
Діти. знову були приємно здивовані, коли несподівано з'явилось патрульне авто з поліцейськими. Малеча вигукувала "Ура" і миттю побігли до салону спецмашини, щоби відчути себе в чині патрульного. Під керівництвом патрульних поліцейських малеча активно вивчала та повторювала основи дорожнього руху, відпрацьовували навички безпеки перехожих та пасажирів. І на завершення всі зробили фото на згадку!. Надалі солодощами ласували всі присутні.

"Зелений Вогник" не закінчився, наступна зустріч в рамках проекту «Kids police city» відбудеться 28 липня о 12 годині. Ведучі подякували маленьким поліцейським за активну участь у заході.
















Коментарі