Батьки. Донецьк. Війна.


У червні у багатьох країнах світу відзначається важливе сімейне свято - День батька. В Україні День батька отримав офіційний статус лише минулого року. Ця знаменна дата встановлена в знак вдячності чоловікам, які сумлінно та самовіддано піклуються про своїх дітей. Бути хорошим батьком - найбільш відповідальна і потрібна робота в житті чоловіка. Стати прикладом для сина і добрим чарівником для дочки, навчити, розповісти, захистити, пояснити і зробити все з любов'ю і терпінням- таке може тільки тато. Вітаємо достойних батьків, пишаємося ними і бажаємо всіх благ!
Сьогодні хочеться зробити акцент на слові "захистити". Саме батько - захисник зможе врятувати своїх дітей від нападу страшних ворогів. Мова йде про війну на Сході нашої країни. Тільки дякуючи мужності батьків ворог не порушує далі кордони. Тому що там стоять батьки, які захищають своїх дітей.

Уже 5-й рік на моїй флешці зберігаються фото з війни біля Донецька. Ці фото зробив командир однієї з десантних бригад Вадим. На честь дня Батька я вирішила їх оприлюднити. Це сторінка життя мужніх людей, батьків, захисників своїх дітей, які по першому поклику своєї Батьківщини пішли на фронт. Серед них і наші земляки - вінничани. Хочеться щоб цей фоторепортаж допоміг всім дітям ще більше зрозуміти значення слова "батько"





















Завдяки таким батькам-захисникам ми сьогодні маємо мирне небо,але, нажаль не над всією територією України. Ось вони-герої- батьки сьогодні. Пишаюсь і склоняю голову перед вашою мужністю. Слава Україні ! Мир в Україні буде!

Коментарі