Небо над Україною буде чистим 📗📖


День Повітряних Сил Збройних Сил України — свято України. Відзначається щороку у першу неділю серпня. Повітряні Сили Збройних Сил України - один з головних носіїв бойового потенціалу Збройних сил країни. Цей високоманевровий вид ПС призначений, спільно з військами Протиповітряною обороною, для охорони повітряного простору держави, ураження з повітря об'єктів противника, авіаційної підтримки своїх військ, висадки повітряних десантів, повітряного перевезення військ і матеріальних засобів та ведення повітряної розвідки.
В складних умовах сучасної повітряної обстановки екіпажі авіаційних бригад, розрахунки зенітних ракетних та радіотехнічних підрозділів і вдень і вночі несуть бойове чергування, упевнено виконують польотні завдання та виявляють і супроводжують повітряні цілі. Вічна пам’ять та слава героям, які не повернулися з бойових вильотів, героїчно загинули, утримуючи позиції, та до кінця виконали свій обов’язок перед Україною. Їх подвиг вічно житиме в наших серцях та слугуватиме взірцем чесного беззавітного служіння Вітчизні.




До цього свята ми підготували цікавий матеріал про Збройні сили України.Велика кількість статей на цю тематику міститься в журналі "Військо України" за 2019-2020 роки.





Подвигу воїнів-десантників присвячено також художні твори. Шановні воїни, ветерани та всі, хто пов'язує своє життя з Повітряними Силами Збройних Сил України!Від щирого серця вітаємо вас з професійним святом!

Коментарі