Магія театру


В житті кожного з нас є якесь захоплення. Для мене - це театр! Це місце, де ти радієш, смієшся, хвилюєшся і плачеш. Це храм, де відпочиває і збагачується твоя душа. В важкий карантинний період життя театру не завмерло. Це були вистави онлайн. А також різноманітні челенджі і конкурси. В період карантину я побачила дуже багато вистав: як для дорослих, так і для дітей. Кожна по-своєму особлива та зворушлива. Це можна назвати так-театр іде нам на зустріч. А ще виграла запрошення на відкриття 87 театрального сезону. Адже мистецтво поза часом! Життя театру не завмерло. Це було неймовірно прекрасне дійство!



По новому організована глядацька зала в умовах карантину. А головне - то чудова гра акторів! Це було 2 години свята! Щиро дякую всім за прекрасні емоції, отримані від свята!






Сподіваюсь відвідувати вистави часто! Тим паче репертуар на вересень дуже гарний. Заплановано 2 прем'єри.


Відвідуючи театр зрозуміла, наскільки кожна вистава допомагає більше відчути прочитане, побачити все в іншому ракурсі. Мистецтво - велика сила!
Так було із прочитаними мною багатьма творами!

Мені подобається те, як акторам, режисерам і решті, хто працює над створенням вистави, вдається без особливих спецефектів, іноді навіть без декорацій, витворити цілий світ.


Відвідування театру заповнює якусь внутрішню прогалину і дає віру, що українське мистецтво може бути крутим. Ось так – пішов після жахливого дня на хорошу виставу і забув, як усе погано. До того ж у Вінниці театр дуже активний і є за чим стежити.

Коментарі