Вабить барвами і плодом світ осінньої природи 📗📖


Осінь - це пора збору врожаю і підбиття підсумків року, що минає. Колись в цей час для селян, що обробляли землю, починався відпочинок до наступної весни. У наш час осінь - час нових починань, період відновлення роботи та навчання після літнього відпочинку. Як і в минулому, в цю пору готуються вдома до холодів, закінчують будівельні та ремонтні роботи, роблять на зиму консервацію. Ми повинні бути вдячними осені за її дари: стиглі овочі та фрукти в садах і городах, ароматні гриби на лісових галявинах. Восени повітря прозоре й свіже. З’являється відчуття бадьорості та припливу сил. Я люблю спостерігати за перетворенням природи. Мені подобається, що на зміну літній спекотній погоді приходить довгоочікувана прохолода. Осінь - це період споглядання і роздумів, натхнення і ностальгії. Прекрасна, але трохи сумна пора… Сьогодні ми підготували для вас журнальну виставку, яка допоможе вам в осінніх роботах в саду, на городі і на квітнику.


Цікаві поради в журналі "Дім,сад,город" підкажуть як краще зберегти зібраний урожай та дізнатись, що можна посадити в городі на зиму.



За допомогою публікацій в журналі "Нескучний сад" ви дізнаєтесь як зробити композицію до Хелоуіна а також про побудову теплиці восени і посадку осінніх квітів.




Цікаві розповіді про роботу в саду і городі та дизайнерське оформлення квітника.
Щиро запрошуємо переглянути нашу журнальну виставку! Багатьом подобається настання ранньої осені, коли ще тепло, світить сонце, а дерева одягають різнокольорове вбрання. Цей час ні з чим не порівняти. Тільки в цей період таке розмаїття барв: помаранчеві, жовті, червоні, лілові, зелені… Це урожай, яким багата ця пора року. Маємо надію, що за допомогою цікавих журнальних рекомендацій ваш урожай стане кращим! А ви станете добрими друзями нашої бібліотеки! Гарної і теплої вам осені!

Коментарі