Відкриття арт-майстерні "Новорічні фантазії"


Шановні наші юні друзі! Розпочала роботу арт-майстерня " Новорічні фантазії". Це відбулося в незвичайний для нас всіх день - День Святого Миколая. Як розповідає легенда, Святий Миколай мешкає в Раю. Але, раз на рік, він спускається на землю, щоб відвідати діток та зробити їм подарунки за чемність, гарну поведінку та старанне навчання. Зазвичай, Святий Миколай кладе свій подарунок під подушку, в шкарпетки або чобітки і вранці всі чемні діти знаходять під нею цукерки та інші бажані сюрпризи. До тих же, хто погано себе поводив та не слухався батьків, Святий Миколай не приходить.
Чому важливе це свято? Образ Святого Миколая – втілення людяності, доброти та високих моральних цінностей. День взаємодопомоги та турботи, коли варто допомагати знедоленим, бідним та хворим. Звісно, все це гарні та улюблені з дитинства легенди. Дід Мороз, Санта Клаус, Святий Миколай… Але ці образи об’єднує одне - віра в чудо та бажання це чудо створити. Зима, новорічні та різдвяні свята - це магічний період, коли навіть дорослим варто пустити в своє життя трішки казкового дива.

Тому в нашій арт-майстерні ми вирішили виготовити листівки-привітання з Днем Святого Миколая. Діти залюбки вигадували ,як прикрасити листівку. Адже кожен хотів подарувати її найближчій і найдорожчій людині. А ще до цього свята ми прикрасили бібліотеку, щоб кожному юному читачеві створити гарний настрій.



Зимово-новорічна атмосфера в бібліотеці сприяла виготовленню чудових листівок.




Всіх вітаємо зі святами!

Коментарі