Воістину небесна і земна


Свято 8 березня має цікаву історію. Міжнародний жіночий день з’явився на початку минулого століття, коли жінки масово боролися за свої права. Тому Восьмого березня важливо згадати, як багато роблять жінки для своїх близьких, для суспільства та Батьківщини. І варто б це згадувати не лише 8 березня.


Ми привітали наших чудових панянок з прийдешнім святом. Розповіли про історію його виникнення. А потім надали слово нашим гостям. Адже в бібліотеці сьогодні відбулася цікава зустріч. Це знайомство з творчістю талановитих вінничанок. До нас завітали бард та письменниця Вероніка Остапчук і поетеса Світлана Сирена.



Зустріч відбулася на ліричній ноті. Звучали чарівні пісні та вірші. Гармонія музики і слова зуміла зворушити серце кожного з нас. Оплески не вщухали...Це були вірші та пісні про кохання та нашу жіночу долю.



Кожна присутня людина мимоволі згадала про своє кохання і життя.


Люди старшого покоління були в захоплені від пісень Вероніки Остапчук та з задоволенням заспівали разом з нею. Світлана Сирена та Вероніка Остапчук люб'язно подарували нашій бібліотеці свої книги.




А яке ж 8 березня без подарунків? Всім присутнім жінкам ми подарували листівки з привітаннями і квіти, які виготовили власноруч.




Наші чарівні жінки щиро подякували за гарне свято і чудово проведений час.

Коментарі

Дописати коментар