Жива душа бібліотеки!


В  ці чудові весняні дні ми з радістю допомагаємо провести свій вільний час в бібліотеці нашим юним користувачам. 21 травня бібліотекарі провели засідання хобі-гуртка. 
Діти виготовляли оригінальне віяло. Так як попереду літо (надіємось,що воно буде жарким),то таке віяло кожному стане в пригоді. А наші хлопчики вирішили подарувати свій виріб сестричкам.


Кожен намагався виготовити віяло оригінальним і яскравим. Панувала чудова атмосфера. Діти були зацікавленими і старанними.


Цього ж дня в нашій бібліотеці відбулася презентація книжкової виставки до Дня слов'янської писемності та культури "Мова кожного народу - неповторна і своя"

 



На виставці представлено велику кількість літератури про роль і значення мови в житті кожного з нас. Цікаві книги для дітей та дорослих. Неперевершені збірки прислів'їв та приказок, загадок а ще - довідники для школярів з української мови. Особливий інтерес було виявлено до книги Євгенії Чак " Таємниці слова". Це розповідь про походження, історію та значення ряду інтернаціональних слів і термінів. А також поради про оволодіння культурою мови.
Ми з радістю розповіли дітям про роль мови для кожного народу. А ще про те ,як любити ,плекати та розвивати свою мову.

Щиро запрошуємо всіх відвідати нашу бібліотеку! Тут ви завжди знайдете для себе щось цікаве. А ми з радістю вам в цьому допоможемо! До нових цікавих зустрічей!











 

Коментарі