Не минай же повік мене, Божа трійця! Життя земне!






У християнстві Трійця є одним з дванадцяти найважливіших свят після Великодня. Всі ці великі свята створені на честь земного життя Ісуса Христа і його матері - Богородиці. День Святої Трійці вираховується за датою свята Пасхи, від якої відраховується 49 днів (це кількість кратна числу днів у тижні – семи), тому Трійця випадає завжди на Неділю. Перед Вознесінням на небо Христос обіцяв своїм учням-апостолам, що на них зійде Святий Дух. Це й сталося через 10 днів після Вознесіння. Учні оволоділи всіма мовами, щоб проповідувати християнство по всьому світу. Поняття Трійці уособлює образ Бога: Бог-Отець, Бог-Син і Бог-Святий Дух.


Сьогодні до Дня Святої Трійці в нашій бібліотеці презентовано книжкову виставку " Не минай же повік мене, Божа Трійця! Життя земне!"
Виставка вмістила книги по народознавсту та цікаві розповіді про це свято.Також доповнюють виставку яскраві ілюстрації з рослинами  України.





Наших користувачів зацікавила розповідь бібліотекаря про свята і традиції нашої країни.
А ще з великим інтересом вони познайомилися з матеріалами виставки.


Ми щиро вітаємо всіх з прийдешнім святом і запрошуємо відвідати нашу бібліотеку та познайомитися з матеріалами цієї тематичної виставки!











 

Коментарі