Поезія - завжди неповторність.





Дорогі друзі! Сьогодні ми вирішили познайомити вас із віршами вінницьких поетів та поеток.




Вони всі настільки різні, наскільки різна та оригінальна їхня поезія. Дехто з них відомий на всю Україну і навіть за кордоном, інші лишаються в більш камерній атмосфері рідного міста, пишуть пісні, перекладають та навчають писати інших.


А ще деякі з них читали свої вірші в нашій бібліотеці. Зокрема це чудові та неповторні особистості Валентина Капшук та Світлана Сирена.Книги з їх автографами ми розмістили на виставці " Поезія - завжди неповторність"





Виставка містить неповторну поезію Валентини Сторожук, Лариси Корнієнко, Світлани Травневої, Тетяни Яковенко, Олени Вітенко, Олександри Бубело,Ольги Стасюк, Володимира Рабенчука, Андрія Соппи, Михайла Каменюка, Василя Кобеця, Сергія Татчина та Петра Зарицького.
Тих,хто любить і кохається в поезії запрошуємо ознайомитися з матеріалами виставки!






Серед кращих винаходів людства поезія займає почесне місце. Скільки століть люди намагаються розумом пояснити чудо поезії! Чому вірші здатні чарувати, підбадьорювати, надихати на подальшу боротьбу? Або, навпаки, заспокоювати, зцілювати душу. Як вдається поетам так глибоко проникати в людські почуття? Так ніжно розповідати про кохання та гостро — про ненависть та ревнощі?

Дотепер немає відповіді на питання, в чому секрет поетичних чарів. Поезія залишається загадкою. Тим вона і вабить читачів!









 

Коментарі