Школа відчиняє двері нам свої.





Коли літній відпочинок добігає кінця, ми починаємо готуватися до школи. Зовсім не випадково, що саме в перший день навчального року відзначається День знань, що він називається саме так. Адже що таке школа? Це те місце, де ми дізнаємося багато нового та цікавого про навколишній світ, таємниці природи та самих себе. Ми отримуємо знання та навички, які будуть корисні нас протягом всього життя, а також вчимося розуміти красу, спілкуватися з людьми, розвивати свої таланти.

Перше вересня - радісний день, коли після літнього відпочинку ми повертаємося до школи, щоб отримати нові знання та зустрітися з друзями. Це день, коли порожні без учнів школи знову наповнюються дитячими голосами та шурхотом зошитів. Знову радісно дзвенить шкільний дзвоник, сповіщаючи про початок та кінець уроку.

Наші останні в цьому році мистецькі вихідні ми приурочили Дню знань. Діти з радістю згадали шкільні уроки та завдання. В цьому їм допомогли наші вікторини та конкурси
.


Відкриттям нашої розважальної програми  стала розповідь бібліотекаря про День знань та складення віршика-розминки .


Весела вікторина на шкільну тематику додала жвавості та гарного настрою.




Командна та рухлива гра "Стоніжки" ще більше згуртувала наших учасників і додала енергії.




Гра "Склади прислів'я про книгу" змусила дітей включити логіку і швидко орієнтуватися. Адже перемогу отримали за правильність і послідовність.



Гра " Карлики та велетні" дуже сподобалась всім. Адже під час гри треба було швиденько реагувати на слова бібліотекаря та робити відповідні рухи. Перемогли найуважніші!!!



У грі "Рушничок" виявили бажання взяти участь всі діти - як малюки , так і старшокласники! Адже кожен хотів довести всім, що він сильніший!



Найприємнішим і найочікуванішим стало вручення подарунків! А їх отримали всі учасники свята!
Я щиро вдячна батькам і дітям за активність та гарний настрій! Це були заключні " Мистецькі вихідні" цього літа! Бажаю всім гарних успіхів в навчанні! До нових цікавих зустрічей!





















 










 

Коментарі