Місто щасливих людей - Вінниця!


Як багато разів ви чули, що місто Вінницю визнали одним із найзручніших для життя в Україні? Як багато разів ви чули про дерева у светриках, про металеві казкові скульптури, про великі вазонки квітів та кожному стовпі. І навіть варто згадати про фонтан. Розмови про нього вже усіх трохи дістали, знаємо, але він не стає від того менш крутим.
А от наш вінницький журналіст Михайло Пащенко вирішив написати цілу книгу про це чудове місто. Але книга не проста, а незвичайна! Вона вмістила неймовірну кількість легенд про наше прекрасне місто!
Сьогодні до вашої уваги презентація книги Михайла Пащенка " Легенди та історії Вінниці".
Насамперед я зробила невеличку виставку - виставку однієї книги. Але доповнюють її цікаві фото нашого міста. Присутніх зацікавила книга та розповідь бібліотекаря. А ще дітям було зачитано декілька легенд про Вінницю. Найцікавіші написані про те, які таємниці приховують вінницькі катакомби? Про що засвідчують невідомі надписи у підземеллі? Нерозгадані тайни "Вервольфа".
Відроджена пам'ять про людей у назвах міських вулиць.
 Ця книга - данина людській пам'яті минулого і шана майбутнього!





Щиро запрошуємо всіх бажаючих ознайомитися з цим цікавим виданням. Адже це не просто книга! А енциклопедія вінницьких легенд, загадкових історій та містичних збігів, що трапляються в житті міста!




 

Коментарі