Чарівні панянки


Сьогодні в нашій бібліотеці - філії відбулась важлива подія - відкрито жіночий клуб "Чарівні панянки". Сьогодні  перше засідання та перше знайомство з чарівними жінками хутора Шевченко! Мета створення клубу така: "Щоб простіше було жити, щоб відповідь на кожне питання знаходилася швидше та щоб ніхто не відчував себе самотнім!". Клуб відкрито з турботою про кожного та любов'ю до всіх!



Дотепер немає відповіді на питання, в чому секрет поетичних чарів. Поезія залишається загадкою. Тим вона і вабить читачів! Щоб зрозуміти цю таїну ми запросили до нас в клуб вінничанку і дуже талановиту дівчину, поетесу Валентину Капшук. Її вірші зачарували жіночі душі. Слухачки нагородили поетесу бурхливими оплесками.



Всі ми перебуваємо у чарівній ейфорії зимових свят. Це майже два місяці мереживного калейдоскопу народних традицій. І як же сьогодні ми можемо обійтися без народних пісень? Тому ми і запросили чарівних гостей з фольклорного колективу " Подоляни". Це було справжнє свято пісні та музики! Звучали колядки та щадрівки, народні пісні і навіть пісня про Вінницю. Кожна присутня жінка співала разом з виступаючими. Шквал оплесків! Буря емоцій! Наскільки чудова українська пісня!.


Для кожної присутньої панянки ми підготували віршовані побажання! Адже жінка завжди вірить в дива! І вони обов'язково збудуться!


А ще нашим виступаючим було вручено подяки та невеличкі подарунки!


І звичайно приємним було спілкування за чаюванням з солодощами!
Тут відбулося близьке знайомство з членами клубу. Разом ми розглянули план майбутніх зустрічей. Кожен вніс свої пропозиції та побажання.Тут зібралися люди з щирим серцем та відкритою душею! У всіх був гарний та піднесений настрій.





І, як завжди, свято закінчилося фотосесією! Щиро дякуємо всім присутнім за чудову зустріч.
А також квартальному комітету хутора Шевченко за допомогу в проведенні свята! До нових зусрічей!

Коментарі

  1. Чарівні панянки, це чудово. Мала гарну нагоду познайомитись. Це зближення сердець. Подарунок теплої душі.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар