Що? Де? Як? ( інтерактивна програма)

Сьогодні, в рамках проекту "Мистецькі вихідні"  в бібліотеці-філії № 1 було проведено інтерактивну програму " Що? Де? Як?"
В заході  взяли участь діти з окупованих міст та наші вінничани. Тут були присутні дітки з Маріуполя, Донецька, Лисичанська, Луганська і інших окупованих територій. Сьогодні всі вони проживають в Вінниці і є активними читачами наших бівбліотек. Допомагають адаптуватися їм наші юні вінничани. В процесі всієї програми діти стали єдиною дружною командою.





В програмі заходу було багато вікторин та загадок. Приємно, що діти відповідали правильно на всі запитання. Особливо добре діти знають казки і всіх казкових героїв.



В конкурсі " Слухай сигнал"  взяли участь всі присутні. Уважно слухали і правильно реагували на сигнали про різні рухи. Молодці!



Конкурс " Повторюй за мною" розвиває у дітей зорову пам'ять і допомагає робити різні вправи з фізкультури.




Особливо зацікавив всіх конкурс " Кульковий салют". Щоб стати учасником, всі вистроїлися в чергу. Кожен хотів отримати кульку і створити з її допомогою ефект салютів.


А для участі в грі " Казкові пари" 8 хлопчиків повинні були знайти  8 казкових героїнь і створити пару із казки. Це було цікаво та весело!


Останньою була гра " Екстрасенси". Тут кожен мав відгадати, в якій руці в мене цукерка і отримати її. Виявилось, що у всіх є екстрасенсорні здібності!

І приємним сюрпризом для всіх стали солодкі подаруночки. Яка ж дитина не любить солодощів! Трішки стомлені і веселі ми фотографувалися на пам'ять про зустріч. Я обіцяла дітям, що слідуюча зустріч скоро відбудеться! Щиро дякую всім присутнім за теплоту маленьких сердець і гарний настрій. Все буде Україна!





































              





 

Коментарі