Коли в професії твоїй звучить мелодія душі!

Сьогодні в нашій бібліотеці-філії відбулась музична зустріч  "Коли впрофесії твоїй звучить мелодія душі".
Мета нашого заходу  - допомогти присутнім відволіктись від поганих думок та насолодитися чарівною музикою. А ще запропонувати батькам та їхнім діткам задуматися над вибором професії музиканта.


На святі були присутні:
Жителі нашого чудового Хутора Шевченка і
викладачі та учні ВДМШ №2: 
Прокопенко Тетяна Володимирівна, Шпетна Оксана Володимирівна,Бондарчук Ганна та Блєднікова Ганна.

Ми надали слово Прокопенко Тетяні Володимирівні. Вона працює завідувачем народного відділу музичної школи і розповіла присутнім про цікаві відділи школи, про народну музику та красиве звучання народних інструментів. А також запросила наших юних глядачів навчатися музики.


Концертну програму відкрила Оксана Володимирівна Шпетна та її учениця Ганна Блєднікова. Ми з великим задоволенням слухали чарівну гру на домрі.


Зачарували нас  мелодії бандури. Ганна Бондарчук та Тетяна Прокопенко віртуозно володіють цим інструментом. А українські пісні під бандуру стали справжніми шедеврами. Глядачі навіть попросили виконати пісню на біс.

І, звичайно, всіх виступаючих ми нагородили оплесками, подяками, солодкими подарунками та квітами. Квіти подарували вдячні глядачі.


Але на цьому наша зустріч не закінчилась. Наші гості познайомили дітей та батьків з інструментами, розповіли про те, як не складно навчитися грати  та запросили до навчання в музичній школі.




Ми щиро вдячні всім присутнім за позитивні емоції та гарний настрій!
До нових чудових зустрічей!




































 

Коментарі