Жіночий клуб "Чарівні панянки" - діє!


Сьогодні відбулося засідання жіночого клубу "Чарівні панянки".Це перше засідання в цей складний період війни в Україні. І присвятили ми його нашим дітям. Так-так...саме дітям. Адже зовсім недавно ми відмічали Міжнародний день захисту дітей.І територією щасливого дитинства сьогодні стала наша бібліотека-філія № 14.


Ропочали ми свою роботу з хвилини мовчання за загиблими українцями. Сьогодні до нас завітали не тільки наші панянки, але і юні читачі бібліотеки. І для мамів та дітей було проведено вікторину "Батьки та діти". Охоче відповідали на запитання всі присутні.

А ще нас привітали чудовими віршами наші юні користувачі бібліотеки.


Дуже приємно було послухати живу музику в бібліотеці.До нас завітали учні ВДМШ №2 з викладачем Шпетною Оксаною Володимирівною. Першим номером був виступ викладачки та її учениці Дзіпетрук Кіри.



Науменко Ілля і Анастасія чудово зіграли для нас на гітарі. А ще приємно було дізнатися, що вони є жителями нашого мікрорайону.


А Іваницький Артем віртуозно виконав на гітарі "Румбу"


Родзинкою нашого концерту став твір Мирослава Скорика "Мелодія". Після його прослуховування у багатьох із нас на очах були сьози тривоги та смутку.





За чудовий концерт та приємні хвилини відпочинку ми підготували подяку та квіти викладачеві. А нашим юним талантам чарівні паняни напекли печива у формі сердечка з жовто-блакитними кольорами.





І, як завжди, продовжили наше спілкування за чаюванням. Тема війни і Перемоги над рашистами хвилювала кожного із нас. Дуже цікаво було послухати нашу читачку, переселенку із луганщини Людмилу Микитівну Щербу. Ця людина переїхала до Вінниці ще в 2014 році. Сьогоднішні переживання і сльози за її рідне місто зворушили душі кожної присутньої жінки. Ми обговорювали плани майбутніх зустрічей. А ще сьогодні у нас було багато новачків. Клубні зустрічі потрібні нашим жінкам! І дуже приємно усвідомлювати, що живеш і працюєш для людей!









І, зазвичай, наша зустріч закінчилася фотосесією. Адже кожна жінка любить фотографуватися"!
Щиро вдячна своїм чарівним панянкам за теплоту сердець і взаєморозуміння. Ви справжні українки!

До нових цікавих зустрічей!

Коментарі