Мій пухнастий друг


Шановні друзі! Наші мистецькі вихідні онлайн продовжуються. Сьогодні ми приурочили їх Міжнародному дню друзів під назвою" У доброї людини друзів багато". Дружба - це взаєморозуміння і безкорисливість, щирість, довіра, спільні інтереси і точки дотику. Друг ніколи не залишить у біді і завжди прийде на допомогу.

Позитивність дружніх відносин важко заперечити. Вона цінувалась завжди і в усі часи.
Дружба між людьми буває самою різною і зовсім не обов'язково підтримувати щоденний контакт, це і не потрібно. Потрібна звичайна увага, якою ми можем з легкістю поділитися.
Добрими друзями людини є собаки. Кожен, хто має такого волохатого друга, може вважати себе щасливою людиною. Не забувайте дбати про свого собаку і він стане вам вірним другом на багато років. Розкажу вам таку невеличку історію. Біля виходу з будівлі Токійського вокзалу Сібуя встановлено пам'ятник собаці на прізвисько Хатіко.

Історія Хатіко не вигадана. У 1923 році професору токійського університету фермер подарував цуценя породи акіта. Професор жив недалеко від залізничної станції Сібуя і щоранку пес проводжав його до вокзалу. Це стало щоденним ритуалом. Але одного разу професор не повернувся, він раптово помер. Протягом наступних дев'яти років Хатіко приходив на площу біля вокзалу і чекав. Він з'являвся щодня точно в час прибуття поїзда. Хатіко - це символ самовідданості і дружньої вірності.

Сьогодні ми пропонуємо вашій увазі майстер-клас під назвою "Мій пухнастий друг"

Для виготовлення аплікації нам потрібно:клей, ножиці, чорний маркер, кольоровий папір, 50 см. лебединого пуху білого кольору, паперо - пластикові очки і носик.

Вибираєм колір паперу і малюєм або роздруковуєм картинку собачки. Ми вибрали собачку- дівчинку.

Беремо чорний маркер і робимо жирніші обриси.

Клеїмо очки,носик і брівки.

Далі намащується клеєм бантикі посипається бісером любого кольору.

Метелик,квіти і рамочку змащуємо клеєм і викладаємо паєтками і вирізаєм і клеїм об'ємні листочки до квіточки.

Маленькими частинками нарізаєм пух.

Макаєм кожну пушинку в клей і викладаєм по обрису картинки.Красиву аплікацію ви зможете подарувати своїм друзям.

Коментарі

  1. Спасибо большое за прекрасную идею, с ребёнком обязательно сделаем весёлую собачку.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар